"I'M A BUSINESS CONSULTANT"

Éveken át ez volt a válaszunk. Sokat utaztunk közben üzleti és informatikai tanácsadást végeztünk a világ legfejlettebb vagy épp legelhagyatottabb, legelzártabb részein - kizárólag nagyvállalati ügyfeleknek. Bejártuk Európát, Közel-Keletet,  Ázsiát, Észak Afrikát, Amerikát. Aztán 2013-tól kisebb átalakulás után azzal a céllal vágtunk neki  itthon a szaktanácsadásnak, hogy a külföldön szerzett tapasztalatainkkal segítsük a piacot.

Mi magunk legyünk a fejlődés motorja.

Informatikán túl

Az informatikai szaktanácsadáson mellett 2016-ban elkezdtünk egy online szolgáltatás fejlesztést, mely során partnerünkkel a Generali Biztosítóval közösen létrehoztunk egy online köthető biztosítási platform szolgáltatást. Az érdekessége a dolognak, hogy a biztosítási megoldás lovak számára nyújt különféle fedezeteket a horserisk.hu weboldalon. Ez a szolgáltatás 2017 májusától lépett tesztüzembe, majd pedig év végével éles üzembe. Adminisztrációs okokból átnevezésre került a cégünk is ,ezért az informatikai tevékenységek kiszervezése jelenleg is folyamatban van.

KKV-re méretezve

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy az elérhető és megfizethető legyen a KKV-k részére. Ugyanakkor megtartottuk a legfontosabbat az enterprise/nagyvállalati mezőnyből - mégpedig a magas minőséget!

Akikkel már dolgoztunk